Sponsor Kliks

Voor iedereen die TVR een warm hart toedraagt is het mogelijk om de vereniging via internet gratis te sponsoren. Wij hebben de vereniging namelijk aangemeld bij “SponsorKliks”.

Hoe werkt het?

Op onze website is een banner geplaatst van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken word je doorgelinkt naar de website TVR-SponsorKliks. Je ziet dan de banners van de deelnemende webwinkels waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando en vele andere. Via het logo van de door jou gekozen webwinkel kun je dan doorlinken naar de website van de webwinkel waar je iets wilt bestellen.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert TVR een commissie op terwijl je zelf de normale prijs betaalt. Het kost je dus niets extra.

Dit kan ook als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de website van TVR kun je terecht bij veel restaurants waarbij elke bestelling of reservering de clubkas 1 euro oplevert.

Dus als je “online” aankopen doet, doe dat dan via de website van TVR! Voor jou een kleine moeite, voor TVR directe inkomsten.

Hoe meer mensen op deze wijze kopen of bestellen, hoe gunstiger dit is voor de vereniging. Vertel het daarom door aan andere mensen die TVR een warm hart toedragen.

Het bestuur

Overstap energiebedrijf ook goed voor TVR Zevenaar

Het aantal mensen dat overstapt van de ene energiemaatschappij op de andere is niet gering. Ben je ook van plan om over te stappen let dan op of een van onderstaande aanbieders voordeliger is voor jou. Dat levert TVR Zevenaar tientallen euro’s op terwijl jij hetzelfde betaalt.
De volgende aanbieders zijn via SponsorKliks beschikbaar
Energiedirect.nlDong EnergyE.OnNederlandse Energie Maatschappij en NUON

Directe link naar de pagina van TVR Zevenaar op Sponsorkliks: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=2943