Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

september 2019

Clubkampioenschappen van 10 t/m 14 september

september 10- 08:00 - september 14- 22:00

In tegenstelling tot andere jaren zullen de clubkampioenschappen in een tijdsbestek van een week worden gehouden. De poulewedstrijden vinden plaats in de week van 10 t/m 14 september, waarbij de finales zullen worden gespeeld tijdens het najaarstoernooi op zondag 15 september. De Toernooicommissie beslist vooraf of het aantal inschrijvingen voldoende is om in bepaalde wedstrijdcategorieën clubkampioenschappen te houden. De inschrijving dient voor 5 september plaats te vinden. Nadere mededelingen omtrent wedstrijd-categorieën en inschrijving volgen nog per e-mail.

Meer weten »

Zondag 15 september: najaarstoernooi en finales clubkampioen- schappen met als afsluiting een BBQ.

september 15- 10:00 - 20:00

Op zondag 15 september zal het jaarlijkse najaarstoernooi worden gehouden. Hier mogen zowel leden als niet-leden aan meedoen. Voorwaarde is wel, dat er voldoende opkomst is.  Tot 5 september kan voor het najaarstoernooi worden ingeschreven. Tijdens het najaarstoernooi zullen de finales voor de clubkampioenschappen worden afgewerkt. Het najaarstoernooi zal weer worden afgesloten met een gezellige barbecue, welke na uitreiking van de bekers zal worden gehouden. Ook de barbecue staat open voor zowel leden als niet-leden. De inschrijving hiervoor vindt plaats…

Meer weten »

december 2019

Oliebollentoernooi op vrijdag 27 december

december 27- 18:00 - 21:00

Op vrijdag 27 december zal een nieuw evenement worden georganiseerd, t.w. het Oliebollentoernooi. Dit toernooi wordt dan gehouden van 18.00 t/m 21.00 uur. Ook dit toernooi zal worden gehouden voor zowel leden van TVR als voor niet-leden, die bij deelname vooraf een financiële bijdrage zullen moeten betalen. Inschrijving voor dit toernooi vindt plaats t/m 20 december. Nadere mededeling over dit toernooi volgt nog.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen